El Vendrell, 2 de desembre de 2022

Els fons europeus Next Generation EU és el pla de reconstrucció econòmica pactat pels països membres de la Unió Europea, arrel de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la pandèmia de la Covid-19, que mobilitzarà, mitjançant subvencions i préstecs, un volum de recursos sense precedents.

El Departament de Cultura va obrir una convocatòria de subvencions per a l’adquisició de llibres, destinats a les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, amb càrrec als Fons Next Generation UE, i a la que es va adherir la Biblioteca Pública Terra Baixa de l’Ajuntament del Vendrell.

L’Ajuntament va rebre una subvenció de 2.200€ amb la qual ha adquirit 234 exemplars de temàtiques i continguts diferents, adequats als diferents usuaris tant de la Biblioteca Pública Terra Baixa com de la Sala de Lectura de Coma-ruga. Entre les adquisicions hi ha llibres d’imaginació i coneixement per a infants, novel·la i llibres de ciència per adults. Així mateix, també n’hi ha còmics i llibres d’idiomes.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell