El Vendrell, 2 de desembre de 2022

Es preveu la conservació de la façana del Cine Teatre Brisamar per ser la porta d’entrada d’un espai d’oci, benestar i salut.

Turisme del Vendrell ha presentat l’avantprojecte d’obra nova i rehabilitació de l’edifici de l’antic Cine Teatre Brisamar redactat Entropia Arquitectura.

L’objecte del present avantprojecte és plantejar el tipus d’intervenció a realitzar a l’edifici o espai

Brisamar, conegut com el Cine Teatre Brisamar, per crear un espai de salut a través de l’esport i el

wellness-benestar. Es proposa l’enderroc de tota l’edificació mantenint la façana principal i el cos que conformen els nuclis d’escala. Es proposa mantenir l’escalinata que donava accés a l’edifici i establir un accés lateral per persones amb mobilitat reduïda arribant a la mateixa planta vestíbul.

A la planta baixa, el programa del nou edifici Brisamar es concreta amb una piscina coberta per

Natació i una altra d’iniciació força més petita.

A la planta primera, s’hi disposen els vestidors i una cafeteria amb sortida a una terrassa que es bolca i il·lumina l’espai de la piscina.

A la planta segona, es preveuen aules i sales per a disciplines relacionades amb el relax i el benestar corporal, de tipus ioga, pilates i altres disciplines similars. En aquesta planta s’hi troben uns vestidors més petits. També hi trobem una aula d’activitats d’esbarjo que e bolca sobre la terrassa de la planta primera. Aquesta planta gaudeix de terrassa per a activitats esportives exteriors.

I la planta superior es planteja d’ús majoritàriament exterior amb dos usos principals diferenciats:

-ús privat extern, amb terrassa per a actes diversos i esdeveniments programats;

-ús públic o d’usuaris de l’equipament amb piscina exterior climatitzada, mig interior mig exterior,

i un espai de saunes.

La regidora de Turisme i Platges, Bárbara Peris, ha posat de relleu que “Coma-ruga es mereix aquest projecte per atreure turisme i per dotar de serveis al veïnat dels nuclis marítims”.



©2019 Ajuntament del Vendrell