El Vendrell, 22 de novembre de 2022

La programació destinada al públic familiar segueix aquest diumenge a l'Auditori Pau Casals, amb la coneguda formació Atrapasomnis, presentant el seu espectacle Anem amunt!

El savi Magí portava anys intentant enviar missatges a la seva enamorada, la lluna. En un dels seus intents, inventa una màquina per llançar una ampolla amb un missatge, amb tanta mala sort, que aquesta va a parar dins d’un ull de la lluna, quin desastre!
Un nou format de gran concert familiar amb set músics a dalt l’escenari, que faran de la música el millor instrument per arribar a la lluna i ajudar-la. Un repertori renovat i actual, amb els clàssics de sempre del grup juntament amb tota l’escènica i energia que els caracteritza. Una festa en tots els sentits, on tot el públic participa a través de les noves cançons i coreografies.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

ATRAPASOMNIS


Intèrprets:
Jordi Masferrer, veu
Pau Boïgues, veu i guitarra
Malva Vila, veu i teclats
Marc Sánchez, bateria
Anna Fusté, veu i baix
David Benítez, contrabaix
Pol Ribrugent, veu i trompeta
Clàudia Rostey, veu i trombó

 

Dia: Diumenge 27 de novembre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 12 h
Preu: 8 € / 6 € amb descompte



©2019 Ajuntament del Vendrell