L’actuació global té un cost de més de 200.000 €

El Vendrell, 21 de novembre de 2022

El govern municipal continua treballant en la millora de la via pública, en concret, iniciant nous  treballs de renovació de l’asfalt de diversos carrers que es duran a terme a partir d’aquest dilluns 21 de novembre i durant les properes setmanes.   En aquest sentit, l’alcalde, Kenneth Martínez, ha destacat que “la millora de la via pública, de l’asfalt i les voreres, és una prioritat en aquest mandat. El Pla Renove ha destinat gairebé 400 mil euros d’inversions a tot el municipi”.

En concret, la fase del “Pla Renove” d’asfalt que s’ha iniciat aquest dilluns inclou el carrer dels Alps de la Urbanització Torreblanca, on es pavimentarà una superfície total de 1.010m2, per un import de 22.891 €, continuant així amb els treballs fets fa uns mesos al carrer de la Maladeta.

A continuació, s’actuarà  en un tram del carrer Sant Josep i al carrer del Camí del Tomoví on, en total, es pavimentaran 312 m2, amb un import de 8.227 €.

La urbanització del Nou Vendrell serà un altre dels nuclis on es millorarà l’asfalt de diversos trams d’un total de vuit carrers: el carrer Narcís (1.776 m2), la Plaça de les Torretes (180m2) i el Camí de les Torretes (396m2). A més, al carrer de Begònia, al carrer Heura i al camí de les Torreres s’hi faran uns reductors tipus “esquena d’ase”, pavimentant una superfície total de 2.427m Aquestes actuacions al Nou Vendrell tenen un cost de 53.566 €.

La Regidoria de Via Pública també millorarà el paviment d’un tram de l’Avinguda de la Riera de la Bisbal (1.741m2, per un import de 39.201 €, i d’ un tram de l’Avinguda Catalunya. En aquest cas, en aquesta avinguda s’hi pavimentaran 327m2 a la zona de l’encreuament amb el carrer de Sant Jordi, afegint tot el pas de vianants que hi ha al tram final de l’av. Catalunya, així com altres trams complementaris. L’import serà de 12.540€.

A la zona del Tancat s’actuarà en cinc carrers: Garraf, Anoia, Tarragonès, Conflent i Roquetes, amb una superfície total de 1.495m2 i un import de 35.828 €.

A Coma-ruga, amb el Pla Renove s’intervindrà als carrers Sant Ramon, Ribera, Vilafranca i al carrer Balneari amb plaça Germans Trillas, amb una superfície total asfaltada de 2.491m2 per un import de 46.461€.

El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha emmarcat aquests treballs en el “Pla Renove” engegat des de l’inici d’aquest mandat, que té com a objectiu millorar l’estat de l’asfalt dels diferents sectors del municipi perquè se’n beneficiïn el màxim de veïns i veïnes. En aquesta ocasió, l’actuació arriba també a carrers del nucli antic, dels nuclis marítims i de les urbanitzacions”.



©2019 Ajuntament del Vendrell