El Vendrell, 8 de novembre de 2022

Aquest dissabte el Teatre Àngel Guimerà acollirà un plat fort de la temporada teatral dels darrers mesos, 'L'oreneta'.

La senyora Amèlia, una professora de cant, rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare morta recentment. Ben aviat, es descobreix que la cançó triada, L'Oreneta, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l'any anterior.
Una obra que parla de la culpa, del dolor, de les diferències generacionals, de la intolerància, de la incomunicació i, per damunt de tot, d’un tema tan universal com és l’amor.

Emma Vilarasau i Dafnis Balduz protagonitzen el que ha estat un dels títols més internacionals de la dramatúrgia contemporània catalana, estrenat fins ara en una quinzena de països.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

Autor: Guillem Clua
Direcció: Josep Maria Mestres
Intèrprets: Emma Vilarasau i Dafnis Balduz
Producció: Focus, LA Zona i Un 9 Teatre a l’Est

 

L'ORENETA
Dia: Dissabte 12 de novembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu: 23 € / 18 € amb descompte

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell