El Vendrell, 2 de novembre de 2022

Aquest dissabte el Temporada més musical té cita a l'Auditori Pau Casals. Després de 4 anys de silenci discogràfic, Manu Guix, un dels principals artistes i autors del panorama musical català, presentarà el seu nou treball Moments, amb un so totalment nou al qual ens tenia acostumats fins ara, on l’electrònica i el pop es donen la mà.

Acompanyat de tota la seva banda, els seus “Veterans”, amb les cançons del nou disc i repassant els seus èxits de sempre, Manu Guix oferirà un nou espectacle que comptarà amb sis músics sobre l’escenari i que promet ser un dels espectacles més potents musicalment i visual d’aquest 2022.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

Intèrprets:
Manu Guix, veu, piano i guitarra
Jordi Roquer, guitarra
Jordi Franco, baix
Toni Pagès, bateria
Oriol Cusó, saxo
Jaume Peña, trompeta

 

MANU GUIX & THE VETERANS
Dia: Dissabte 5 de novembre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 20 € / 15 € amb descompte

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell