El Vendrell, 24 d’octubre de 2022


El proper divendres 28 d’octubre, a les 19h, el Museu Deu acollirà la presentació de llibres de les autores Graciela Montello i Rosa Martínez, acompanyada d’una tertúlia literària.

Les autores són residents a Coma-ruga, que tenen en comú la seva passió per la lectura així com l’escriptura i l’art d’explicar històries, es van conèixer arran de la Diada de Sant Jordi d’aquest 2022. Ambdues van coincidir també en la trobada d’escriptors organitzada per la Regidoria de Cultura que es va dur a terme el passat mes de juny en el marc de la fira T’Estiu, i en la qual hi van participar una dotzena d’escriptors vinculats a Coma-ruga.

En concret, en l’acte del proper divendres al Museu Deu, Rosa Martínez presentarà el seu poemari “El refugio de los sentidos”, el qual, segons ella mateix explica, recull poemes sortits directament de l’ànima, romàntics i reflexius. També presentarà la seva novel·la “Buscando un futuro”, basada en fets reals.

De la seva banda, l’autora Graciela Montello hi presentarà “Serpientes blancas”, una novel·la policíaca que transcorre a Buenos aires, i que també incorpora tocs romàntics.



©2019 Ajuntament del Vendrell