Aquest diumenge el Teatre Àngel Guimerà recupera els espectacles familiars, apostant per un nou horari: 2/4 de 6 de la tarda. Un canvi que pretén adaptar-se millor a l'oci de les famílies al cap de setmana, i reservar la tarda del diumenge per gaudir de la música i l'espectacle en general.

'La motxilla de l'Ada' vol trencar amb els estereotips arrelats a la societat, a través d'un format divertit i molt visual.
L'Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic... i juguen. Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l'Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc.
Un espectacle, amb la música en directe, alegre i lluminosa de La Tresca i la Verdesca, que parla de la identitat de gènere, perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." potser ha de canviar definitivament.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

Text: Jordi Palet
Direcció: Joan M. Segura Bernades
Intèrprets: Xavi Idàñez i Txell Botey
Música en directe: La Tresca i la Verdesca (Jordi López, Toni López i Claudi Llobet)
Companyia: Teatre al detall

 

LA MOTXILLA DE L'ADA
Dia: Diumenge 23 d'octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 17,30 h
Preu: 8 € / 6 € amb descompte

 



©2019 Ajuntament del Vendrell