El Vendrell, 3 d'octubre de 2022
 

Aquest dissabte el Teatre Àngel Guimerà serà l'escenari de 'La filla del mar', un musical que ja ha obtingut 8 reconeixements, entre ells 3 Premis de la Crítica, com a Millor Musical, Millor Actriu Musical per Clara Solé i Millor Música Original per Marc Sambola. Darrerament també ha obtingut, als premis Barcelona Teatre, el premi a millor espectacle musical de la temporada.
'La filla del mar' és un dels clàssics de Guimerà més reconeguts, i en aquesta ocasió està produït per la companyia Focus i posat en escena per La Barni Teatre, en forma de teatre musical. Una història d'una vigència absoluta que ens parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà.
L’Àgata, una jove rescatada del mar quan era nena, ha crescut en un petit poble de la costa, rebutjada constantment per tothom a causa dels seus desconeguts orígens. Una animalota, una pària, una forastera. Però l’Àgata troba la pau en allò que justament li va robar la seva família en aquell naufragi, el mar. Amb la innocència d’algú que només pensa en l’horitzó, la pesca i la seva “germana” Mariona, l’arribada al poble de Pere Màrtir farà que l’Àgata es vegi involucrada en un complex triangle amorós que, tot i néixer com un engany, la portarà a viure un amor romàntic, extrem, purament instintiu i boig, que desencadenarà tràgiques conseqüències.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

LA FILLA DEL MAR
Dia: Dissabte 8 d'octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu: 25 € / 20 € amb descompte

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell