El Vendrell, 28 de setembre de 2022

La jornada 360º EMPRESA, organitzada per l’EINA Espai Empresarial del Vendrell, torna amb una tercera edició que tindrà lloc el dia 6 d'octubre amb el lema ( R ) EVOLUCIÓ.
Una trobada empresarial a la sala polivalent de la Vil·la Casals de les 10 h fins a les 13.30 h.
El programa inclou una conferència a càrrec de David Rovirosa, líder d’Equip de Disrupció a ACCIÓ - Generalitat de Catalunya que porta per títol “Empreses líders en temps disruptius”. En aquesta xerrada es parlarà sobre l'adaptació
d'empreses destacades a uns mercats en continus canvis, més accelerats fins i tot en els últims temps, i de com les empreses han hagut de desenvolupar iniciatives que els permetin adaptar-se a aquests ambients convulsos.
A continuació, la taula rodona “Reformular idees, revolucionar mercats” comptarà amb la participació de Núria Tous, CEO a Oliveta's Catering; Beatriz Mesas de l'empresa Incapto i Anna Ollé de Taller Coworking. Totes elles són persones emprenedores i, des de diferents sectors, debatran sobre les motivacions i els reptes als quals han hagut de donar resposta en la seva activitat empresarial.
Seguidament, es presentarà un cas d'èxit d'emprenedoria local. Alex Samper i Joan Olivares parlaran del seu projecte “The CRUX - Sala d’escalada”, iniciativa vinculada al sector de l'esport, amb el qual estan tenint un èxit molt notable.
La jornada finalitzarà amb un aperitiu on es podrà aprofitar per fer networking entre totes les persones assistents.
L'accés és lliure i la jornada està dirigida tant a emprenedors com a persones amb empreses consolidades. La incripció pot fer-se a través de la web de l’EINA (www.leina.org).
La jornada 360º EMPRESA compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, ACCIÓ Generalitat de Catalunya, Vins i Caves Jané Ventura, la Fundació Pau Casals i PIMEC Tarragona.



©2019 Ajuntament del Vendrell