El Vendrell, 27 de setembre de 2022

Després de gairebé tres anys de no poder-ho fer, aquest proper dissabte 1 d’octubre, a partir de les 16 h, la cultura urbana torna a la plaça Nova del Vendrell, i en la seva onzena edició presenta novetats i reforça la seva projecció internacional.

Les tres modalitats de sempre seran el break, els grafits i els MC’s (baralles de galls). La novetat d’aquest any és que, amb motiu del gran nombre de bboys i bgirls inscrits, el break començarà al matí al Pavelló Municipal Àngel Guimerà per fer rondes prèvies i, així, poder anar bé d’horari a la tarda.

Enguany els grafiters posaran color a la paret de contenció de les vies del tren entre l’Escola bressol municipal El Puig i l’accés al Vendrell (Riera de la Bisbal).

El Cultura Urbana El Vendrell 2022, organitzada per la Regidoria de Joventut amb la col·laboració de Llobregat Block Party, comptarà amb jutges i DJ internacionals (França, Itàlia i Ucraïna) i amb els històrics speakers Keor i Jandro.

El regidor de Joventut, Rubén Gràcia, ha destacat la consolidació del Cultura Urbana amb la seva onzena edició i ha convidat a tothom a gaudir d’aquest espectacle urbà.



©2019 Ajuntament del Vendrell