El Vendrell, 26 de setembre de 2022

Després de l'estrena de la programació del Temporada tardor aquest passat dissabte al Teatre Àngel Guimerà, agafarà el relleu l'Auditori Pau Casals aquest dissabte 1 d'octubre. L'encarregada de fer vibrar aquest equipament serà la veu potent de Monique Makon, que s'uneix a l'Original Jazz Orquestra Taller de Músics, per crear 'Back to Amy'. Un concert que serà el primer tribut a Amy Winehouse amb una big band a Espanya. Junts l’homenatjaran a través d'un repertori de 12 dels temes més coneguts de la cantant britànica.
El 2019 sorgeix aquesta nova connexió entre la big band i Cabal Musical, el projecte d'innovació social del Taller de Músics, amb la voluntat de vestir a gran escala la veu de Monique Makon, una de les joves talents més prometedores de l'escena de música negra, i que es mou amb comoditat per gèneres com el jazz, el soul i el rhythm-and-blues.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

BACK TO AMY
Dia: Dissabte 1 d'octubre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 20 € / 15 € amb descompte

 

Intèrprets:
Roser Monforte i Roger Martínez, saxo alt
Nil Mujal i Víctor Verge, saxo tenor
Paula Carrillo, saxo baríton
Jordi Fontanillas, Jaume Torné, Leonardo Torres
i Armand Noguera, trompeta
Vicent Pérez, Eva Garín, Eduard Prats i Pere Alcon, trombó
Pau Mainé, guitarra
Jan Marsal, baix
Alex Badia, piano
Sergi Torrents, bateria
Monique Makon, veu
Mario Roldán, direcció i arranjaments



©2019 Ajuntament del Vendrell