El Vendrell, 20 de setembre de 2022 

Tot a punt per a la nova programació del Temporada tardor, que arrenca aquest dissabte 24 de setembre al Teatre Àngel Guimerà, amb un conegut actor humorístic. Bruno Oro posarà en escena el seu espectacle Sí o no?, un monòleg còmic que parla sobre l’art de perdre’s, en vies d’extinció en un món amb pressa que només busca l’eficàcia, i en el qual Google Maps ens marca el camí, Spotify ens diu què escoltar, i Tinder qui ens pot agradar. Un monòleg en el qual el mateix Bruno Oro s’anirà perdent mentre ens intenta explicar una anècdota real que li va passar en el seu primer viatge a Nova York, i que il·lustra perfectament la seva nostàlgia per aquells temps en els quals ens permetíem improvisar.
Una comèdia hilarant i amb tocs emotius, que fan que aquest espectacle no sigui el clàssic stand up. L’objectiu és omplir de rialles la platea, però també llançar una pregunta al públic, perquè cadascú decideixi si està disposat a deixar-se portar per l’aventura de la vida: sí o no? Solució: sí o no.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

BRUNO ORO, 'Sí o no?'
Dia: Dissabte 24 de setembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu: 20 € / 15 € amb descompte

Intèrpret: Bruno Oro
Direcció : Alejo Levis
Producció: Total Memos



©2019 Ajuntament del Vendrell