El Vendrell, 7 de setembre de 2022

Durant l’estiu s’han fet millores i taques de manteniment a les piscines i gimnasos municipals per oferir un millor servei als usuaris.

Pel que fa a les piscines, s’ha fet el manteniment anual que obliga la normativa: buidatge, desinfecció, revisió dels sistemes d’escalfament i reparació de fuites aigua. També s’han fet les analítiques de legionel·la i tractaments de neteja i desinfecció de dutxes, jacuzzi i de tots els sistemes d'aigua. I s’han col·locat baranes per facilitar l’accés al jacuzzi.

I a la sala de fitness del complex de l’avinguda del Camp d’Esports, a part de tasques de manteniment, s’ha reorganitzat l’espai; s'han construït dues tarimes per a la pràctica de la nova modalitat powerlifting (permeten més seguretat pel fet que està activitat fa servir molt de pes); s’han comprat nous discos de pes i barres noves per poder compaginar aquesta activitat amb les ja existents i no haver d'esperar torns; s’ha reparat el terra de la zona de pes lliure i s’ha instal·lat un nou terra tècnic, i s'ha reforçat la ventilació per ajudar al sistema de climatització del gimnàs i tenir més circulació de l'aire.

D’altra banda, s’han fet tasques de pintura en diferents espais i s’han reordenat els espais de recepció per poder fer una millor atenció als usuaris.



©2019 Ajuntament del Vendrell