El Vendrell, 7 de setembre de 2022

 

Aquest proper dissabte 10 de setembre, a les 22h, la plaça Germans Trillas de Coma-ruga acollirà un concert de rock organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell amb la col·laboració del programa de Ràdio el Vendrell, Pampa’s Rock, que compleix 20 anys en antena.

El regidor de Joventut, Rubén Gràcia, ha emmarcat aquest concert en el treball que s’impulsa des de fa anys des d’aquesta regidoria: promoure la música com a element integrador i cohesionador i donar suport tant als estils clàssics com el rock així com a les noves tendències musicals. En aquesta línia, ha recordat per exemple, els concerts que es feien des de la Comissió de Concerts Joves, passant per la cita de la “Música jove del Vendrell”, el concurs Track, l’Hip Fest o el festival de Cultura urbana, entre altres.

En aquesta ocasió, i aprofitant la celebració dels 20 anys del programa de Ràdio el Vendrell Pampa's Rock,  l’aposta musical és la d’un cartell de luxe de grups de rock format pels vendrellencs Guardafuegos, el grup penedesenc Sin Reputación; i la banda revelació de l’escena del rock estatal del 2022, els valencians Santero y los Muchachos.

El concert començarà a les 10 de la nit i és totalment gratuït.



©2019 Ajuntament del Vendrell