El Vendrell, 16 d’agost de 2022


Aquest proper dijous 18 d’agost, a les 22 h, el jardí de la casa Gal Galofre (C/ de les Quatre Fonts) acollirà el concert acústic de Nerea Bassart, en el qual presentarà el seu disc “Presons”.

Amb aquesta actuació de la cantant vendrellenca, es posarà punt i final al Cicle Sent la Música d’aquest mes d’agost, que ha continuat oferint la possibilitat de gaudir i redescobrir diversos espais del municipi de la mà de propostes musicals ben diverses.

En aquesta ocasió, el concert permetrà al públic conèixer el jardí d’una casa amb molta història: Cal Galofre. La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha agraït la generositat de la família “que ens permetrà gaudir de la música en un espai singular, una casa amb més de 300 anys d’història i en la qual hi han tingut lloc fets molt rellevants que han ajudat a crear la identitat i l’esdevenir del Vendrell”.

Cal Galofre va ser construïda al segle XVIII, fora de muralla, en una època de creixement de la vila. Es dona la circumstància que la casa va hostatjar el rei Ferran VII a la tornada de França. La casa va ser també l’habitatge del ministre d'Hisenda de la II República, Jaume Carner i Romeu, avi de Joan Raventós i Carner.



©2019 Ajuntament del Vendrell