El Vendrell, 18 de juliol de 2022 

El passat 5 de juny va finalitzar el període de presentació de propostes per part de la ciutadania del Vendrell per al pressupost participatiu d’aquest 2022. Es tancava així la primera fase d’aquest projecte que, sota l’eslògan “Avancem amb tu”, ha posat en marxa l’Ajuntament del Vendrell per tal que la ciutadania pugui proposar i decidir com destinar fins a 200.000 euros del pressupost municipal d’inversions d’aquest 2022.

En aquesta fase es van presentar un total de 121 propostes. Després de que tècnics municipals hagin dut a terme una primera validació d’aquestes, ara es convoca les persones que han fet arribar les propostes, i també a la ciutadania en general, a una reunió per tal de prioritzar-les. L’objectiu és determinar el catàleg de propostes que se sotmetrà a votació a la fase posterior, prevista pel mes d’octubre en el marc de la Fira de Santa Teresa.

La reunió tindrà lloc aquest proper dimecres 20 de juliol, a les 20h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell.

La informació de tot el procés de pressupost participatiu es por consultar també al web municipal: https://www.elvendrell.net/processos-participatius/pressupostos-participatius



©2019 Ajuntament del Vendrell