El Vendrell, 18 de juliol de 2022

Aquest estiu la cultura continua ben viva al Vendrell amb una programació que preveu arribar a públics molt diversos. Des de la Regidoria de Cultura, en col·laboració amb l’Oficina de Turisme, el Projecte Feder Coma-ruga, els Museus del Vendrell i algunes entitats del municipi, han preparat uns mesos refrescants amb activitats que inclouen rutes culturals, espectacles, visites guiades, concerts i exposicions.

L’activitat cultural del Vendrell ha agafat embranzida, i els carrers i places de la vila tornen a vibrar amb una comunitat que anhela redescobrir la seva història.

Així doncs, per donar a conèixer tota l’oferta d’aquesta temporada, han editat un llibret que agrupa propostes com rutes culturals per alguns dels nuclis marítims, pel centre del Vendrell o pel patrimoni natural; diverses activitats i experiències tant per al públic adult com per a infants, en què destaca el retorn del cicle d’espectacles “Els dilluns al MÀG”, al Museu Àngel Guimerà, amb una nova visita teatralitzada familiar; també s’hi troben tallers i gimcanes per Coma-ruga per als més menuts. Les visites guiades i teatralitzades per descobrir els museus locals, el Museu Deu, el Museu Àngel Guimerà, la Casa nadiua de Pau Casals i el Museu Pau Casals, també formaran part d’aquesta programació. I un dels plats forts serà el gran nombre de concerts en espais singulars del municipi dins del cicle El Vendrell Sent la música.

El programa amb totes les activitats es podrà trobar als principals equipaments culturals, a l’Oficina de Turisme i a l’Ajuntament, de manera física, i al web dels Museus del Vendrell en format digital. A més a més, està editat en català i castellà, per poder donar accés al contingut als visitants d’arreu del territori.

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha destacat que “la història i el patrimoni vendrellencs, el llegat dels personatges més estimats i el de tots aquells que queden per redescobrir són motius prou rellevants per continuar treballant per la seva difusió i preservació. Les activitats entorn la vila són accions necessàries per a què valorem tot el que tenim i som, i per donar a conèixer als visitants totes les potencialitats del Vendrell”.

Agenda "A l'estiu la cultura viu"©2019 Ajuntament del Vendrell