El Vendrell, 12 de juliol de 2022

El dijous 14 de juliol, a les 22 h, a l’avinguda del Tancat de la Plana (davant de la casa de Benvingut Socias), tindrà lloc els concerts de Guardafuegos i de la Banda Petit Comitè i la projecció de la pel·lícula Fiesta íntima, filmada el 10 de juliol de 1927 a la Casa de Benvingut Socias, dins del cicle El Vendrell sent la música.

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha explicat que “el Vendrell sent la música continua durant l’estiu per redescobrir i reivindicar el patrimoni vendrellenc, i en aquest cas es vol recuperar tota la memòria històrica musical que conté la casa de La Plana amb la figures de Benvingut Socias, la seva dona Blanca Bonastre i Pau Casals”. La figura de Pau Casals es recordarà amb la projecció d’una pel·lícula que es va filmar en aquesta casa el dia que es va fer un homenatge al Mestre al Vendrell l’any 1927.

Hi haurà servei de barra i venda de marxandatge de la Festa Major a càrrec dels Administradors de Sant Anna.

Informació de la casa de Benvingut Socias i sobre la filmació (Nativitat Castejón, directora de l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès)©2019 Ajuntament del Vendrell