Ahir dimecres, al programa La Calaixera de Ràdio el Vendrell, es va fer el sorteig de la 12 campanya “Compra i descobreix Catalunya” organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb projectes, de la qual, el Vendrell és l’Ajuntament coordinador.
Aquest divendres 8 de juliol està previst lliurar els premis als guanyadors del sorteig en un acte a les 13.30h, davant de l’aparador de l’Ajuntament.

En concret, es van sortejar 33 premis per a dues persones entre totes les butlletes recollides i un comerç participant a la campanya. Els premis son experiències d’un o dos dies convidats pels 33 municipis membres de la Xarxa de Barris Antics.
Els 33 premis es repartiran entre 16 guanyadors: 3 premis per la primera butlleta i 2 per les 15 restants.

A més, el comerç de la 1a butlleta guanyadora, també té premi. Un dia d’experiències a Les Borges Blanques en el marc de la Fira de l’oli, valorat en 100€.

Fora de sorteig, ahir també es va anunciar un altre premi que té a veure amb les xarxes socials: per tal de dinamitzar les xarxes dels comerciants, concretament del Facebook, “Compra i guanya al Vendrell”, enguany també s’obsequia amb un dinar a l’establiment amb més “M’agrada” a la foto del cartell de la campanya exposat a la botiga durant tot el mes de juny.

La llista de guanyadors/es es pot consultar aquí:  Llista de guanyador/es de la 12a Campanya "Compra i descobreix Catalunya"



©2019 Ajuntament del Vendrell