El Vendrell, 4 de juliol de 2022

El proper dissabte 9 de juliol, a partir de les 9 h, a l’avinguda del Camp d’Esports, tindrà lloc la sortida de la segona edició de “Relleus solidaris” amb una caminada entre vinyes del Vendrell, organitzada per la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, amb la col·laboració de les regidories d’Esports i de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell.

Es farà una caminada entre vinyes en direcció cap al poble de Sant Vicenç de Calders per acabar als Cellers Avgvstvs Forvm on es farà una copa de vi amb pica pica. Les inscripcions es podran fer al mateix lloc de la sortida i de forma anticipada es poden fer a La Lira Vendrellenca. Amb la col·laboració de 5 euros per la participació es rebrà una polsera solidària.  

El regidor d’Esports, Rubén Gràcia, ha destacat el caire solidari per col·laborar en la lluita contra el càncer d’una caminada que permetrà conèixer d’una forma diferent el nostre territori.

La iniciativa també compta amb el suport del Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca, Runners El Vendrell, Triathlon Penedès Costa Daurada i Avgvstvs Forvm.



©2019 Ajuntament del Vendrell