El Vendrell, 4 de juliol de 2022

El passat dijous 30 de juny es tancava la dotzena edició de la campanya “Compra i descobreix Catalunya” de suport al petit comerç i de promoció territorial, organitzada pels 33 municipis de la Xarxa de barris antics amb projectes, de la qual el Vendrell n’és membre i coordinador.


En aquesta dotzena edició de la campanya han participat 2.167 establiments de tot Catalunya, dels quals 318 són del Vendrell, entre establiments del centre, del Tancat i dels nuclis marítims.


Per cada compra en els comerços adherits, es podia omplir una butlleta de sorteig i dipositar-la a l’urna que es trobava al mateix establiment. Una de les novetats d’aquesta edició ha estat la incorporació de butlletes digitals per poder participar-hi a través del portal web participa.xarxabarris.cat, omplint un formulari i adjuntant-hi un tiquet de compra.


Els premis d’aquesta edició al detall (nits d’hotel, cates de vins i olis, visites guiades, dinars, vals de compra...) es poden conèixer a la façana de l’Ajuntament del Vendrell del carrer de Mar. Gràcies a la col·laboració del CIT, els guanyadors també gaudiran d’un val de 20€ per gastar en el comerç associat. A més, el comerciant de la primera butlleta guanyadora del Vendrell gaudirà del premi de Les Borges Blanques.


El sorteig es durà a terme el dimecres 6 de juliol, a les 10h, en directe al programa La Calaixera de Ràdio el Vendrell. Tots els afortunats es convocaran el divendres 8 de juliol per lliurar-los els premis a les 13.30 h, davant l’Ajuntament del Vendrell.
Paral·lelament s’obsequiarà amb un dinar al comerciant amb més “M’agrada” amb la foto del cartell de la campanya durant tot el mes de juny al Facebook “Compra i guanya al Vendrell”.



©2019 Ajuntament del Vendrell