El Vendrell, 28 de juny de 2022

El concert gratuït de Camela que es durà a terme aquest proper divendres 1 de juliol per commemorar el Dia de l’Orgull al Vendrell disposarà d’un espai reservat per als esplais d’avis del Vendrell així com per a persones amb mobilitat reduïda.

El concert tindrà lloc aquest divendres a l’aparcament de la zona escolar i, tot i que tindrà accés lliure i gratuït, s’hi habilitarà una zona per a que les persones més grans i les persones amb mobilitat reduïda el puguin gaudir amb més facilitats.

En concret, l’espai per a les persones més grans es gestionarà a través dels esplais d’avis del municipi: l’Esplai de la Gent Gran del Tívoli, l’Esplai de la Gent Gran del Tancat i l’Esplai de la Gent Gran de Coma-ruga.    

I d’altra banda, s’habilitarà una zona per les persones amb mobilitat reduïda que caldrà que reservin a través del correu electrònic elvdefesta@elvendrell.net amb les dades de contacte (nom i cognoms, DNI i un telèfon). Per a consultes poden adreçar-se al mateix correu electrònic.
Es farà reserva de la zona fins esgotar la capacitat de la mateixa.

Després del concert de Camela, l’aparcament de la zona escolar acollirà l’actuació de DJ Morci.

El regidor de Polítiques de Gènere, Igualtat i Drets LGTBIQ, Christian Soriano, ha destacat que “amb aquest esdeveniment volem transmetre els valors de llibertat, igualtat, diversitat i pluralitat que el moviment LGTBI encarna, i ho farem també tenint en compte els valors de la inclusió perquè tothom hi pugui accedir”.



©2019 Ajuntament del Vendrell