El Vendrell, 27 de juny de 2022

El divendres 1 de juliol, a partir de les 10 h, es posaran a la venda les entrades de l'obra de teatre "El sueño del aquelarre" representada per l'Asociación Cultural Aquelarre de Villagarcía de la Torre, població extremenya agermanada amb el Vendrell.

L'obra de teatre es representarà el 23 de juliol, a les 20 h, al Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG), com un dels actes programats amb motiu de la visita per una representació institucional de Villagarcía de la Torre en el marc de l'agermanament.


"El sueño del aquelarre", dirigida per Claudio Martín i que es va estrenar el passat 24 de juny a Villagarcía de la Torre, es basa amb un fets relacionats amb la bruixeria que van succeir en aquesta localitat extremenya a l’any 1381.

El preu de les entrades és de 5 euros i es podran comprar al web www.temporada.cat i de forma presencial els divendres 1, 8, 15 i 22 de juliol, a l'Escola Municipal de Música Pau Casals, en horari de matí.

L'agermanament amb Villagarcía de la Torre es va formalitzar l'any 2005 amb motiu que al Vendrell hi ha un important nombre de veïns i veïnes originaris d’aquesta població de la província de Badajoz.



©2019 Ajuntament del Vendrell