El Vendrell, 27 de juny de 2022

 

El Vendrell ha acollit aquest dissabte i diumenge la primera edició de l’“1UP, el 1r Saló de videojocs, jocs de taula, còmics i mangues”, que es va celebrar al Pavelló Municipal del Camp d’Esports, sota l’organització de la Regidoria d’Infància i Joventut i amb la col·laboració del Comerç del Vendrell. Aquests han fet una valoració molt positiva d’aquesta primera edició, tant per l’assistència de públic, que va superar les 1.700 persones, com per la dinamització econòmica que ha suposat per a les diferents empreses del sector participants, la majoria de les quals eren del Vendrell, a excepció d’un establiment del Garraf.

Durant els dos dies de certamen, aquest ha rebut públic de totes les edats i l’ambient ha estat molt familiar, tot i que la franja jove i adolescent ha estat la protagonista de l’”1UP”. Principalment, les persones assistents venien del Vendrell però també de comarques veïnes.

El regidor de Joventut, Rubén Gràcia, ha fet una valoració molt positiva de la primera edició del Saló: “estem molt satisfets de la resposta del públic i del bon ambient que ha tingut el certamen, així com del volum de negoci que ha generat a les empreses participants”. En aquest sentit, el regidor ja ha avançat que s’està pensant, doncs, en donar continuïtat al Saló l’any vinent, incorporant-hi millores i novetats per anar-lo consolidant.

El Saló comptava amb diversos espais: d’una banda, una zona de jocs, on el públic assistent podia provar diferents consoles i videojocs; també es van fer torneigs classificatoris de diferents jocs com: Mario Karts, Fifa 22, Super Smash Bros, jocs de taula... i hi havia també una zona d’exposició i venda, destinada a estands on es podien comprar productes directament relacionats amb els sectors del saló.

Aquest comptava també amb un espai exterior de food trucks amb servei de menjar i begudes.



©2019 Ajuntament del Vendrell