El Vendrell, 21 de juny de 2022

L’Ajuntament del Vendrell va celebrar ahir dilluns 20 de juny un ple ordinari.

Es va donar compte de les actes de Junta de Govern Local dels dies 2, 9, i 16 de maig de 2022, i dels Decrets d’Alcaldia. I es va arribar als acords següents:

Amb 14 vots a favor (Govern, Junts pel Vendrell, Primàries Catalunya, Podem El Vendrell i regidora no adscrita) i 5 abstencions (Som poble-ERC), es van aprovar que els dos dies de festa local de l’any 2023 seran el 26 i el 27 de juliol.

Per unanimitat, es va aprovar sol·licitar  a la Generalitat de Catalunya millorar les freqüències de pas del transport de rodalies, implementant un servei de Bus Exprés que connecti el Vendrell amb Barcelona i la seva Àrea Metropolitana, via autopista.

I per unanimitat, es va aprovar la proposta presentada pel grup municipal Primàries Catalunya en el sentit d’estudiar la incorporació al pressupost del 2023 una actuació d’enjardinament de la finca situada a l’Avinguda Palfuriana, núm. 110, de Coma-ruga.

Al ple d’ahir es va excusar la regidora Núria Rovira (PSC) i la regidora Eva Mata (Som poble-ERC) no es va poder connectar de forma telemàtica.

Vídeo acta de la sessió plenària: https://actes.elvendrell.cat/sesiones



©2019 Ajuntament del Vendrell