El Vendrell, 20 de juny de 2022

La Primavera Vendrellenca s’ha consolidat aquest 2022 com un cicle amb un públic fidel i heterogeni, que ha respost positivament a les diferents propostes musicals que van començar el 23 d’abril i s’han allargat fins aquest passat dissabte 18 de juny.

Aproximadament unes 5.500 persones han gaudit de les cites musicals programades des de la Regidoria de Festes, amb la voluntat de seguir creant espais de diversió i festa per a tots els públics i, alhora, contribuir, a la dinamització de l’activitat d’oci, turística i de restauració de diferents sectors del municipi.

El Cicle va arrencar el 23 d’abril amb l’espectacle “Dos Pájaros y un trio” dedicat a Sabina i Serrat, però malauradament la pluja va impedir que aquest es pogués realitzar amb normalitat. Per això ja s’ha avançat que de cara a la propera edició del Primavera s’intentarà tornar a programar.

El 30 d’abril el Cicle es va sumar a la commemoració del Dia de la Dansa, aconseguint que les diferents escoles de ball del Vendrell es coordinessin i organitzessin un dia ple d’actuacions, tant al matí com a la tarda, a la Carretera de Sant Vicenç.

El 21 de maig va ser el torn dels Tapeo Sound System i de Dj Serez en una vetllada en la qual els Administradors de Santa Anna van presentar la imatge i nits de Festa Major 2022 i van fer la representació teatral del successos a la Festa Major de 1610.

El 5 de juny el Cicle va fer una aposta pel públic infantil amb un concorregut concert de Gisela a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga.

La cloenda del Primavera el va posar el concert del popular artista Zzoilo aquest passat dissabte a l’aparcament del Pèlag, amb la barra a càrrec dels Administradors de Santa Anna.

 

El regidor de festes, Christian Soriano, destaca que “la Primavera Vendrellenca va néixer per demostrar que es podien fer actes festius tot i la pandèmia i aquest any s’ha consolidat com un cicle important per dinamitzar l’activitat econòmica i la cohesió territorial al municipi.”



©2019 Ajuntament del Vendrell