El Vendrell, 2 de juny de 2022

Aquesta setmana s’ha iniciat la dotzena edició de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”, i que es durà a terme durant tot el mes de juny.

Aquesta campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial està organitzada per la Xarxa de barris antics amb projectes, de la qual el Vendrell n’és membre i coordinador. Enguany la Xarxa està formada per 33 municipis de Catalunya (14 de Barcelona, 10 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona) i compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona i de les associacions de comerciants de cadascuna de les poblacions organitzadores. En el cas del Vendrell, del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT).  

En aquesta dotzena edició de la campanya, al Vendrell hi participen 318 comerços, del centre, del Tancat i dels nuclis marítims.

Per cada compra en els comerços adherits, tothom podrà omplir una butlleta de sorteig i dipositar-la a l’urna que es trobarà en el mateix establiment. Com més butlletes, més possibilitats de guanyar. I una de les novetats d’aquesta edició és la incorporació de butlletes digitals per poder participar-hi a través del portal web participa.xarxabarris.cat, omplint un formulari i adjuntat-hi un tiquet de compra.

A més dels premis de la Xarxa, gràcies a la col·laboració del CIT, els guanyadors també gaudiran d’un val de 20€ per gastar en el comerç associat. I s’obsequiarà amb un dinar al comerciant amb més “M’agrada” amb la foto del cartell de la campanya durant tot el mes de juny al Facebook “Compra i guanya al Vendrell”. I el comerciant de la primera butlleta guanyadora del Vendrell gaudirà del premi de Les Borges Blanques.

Qui vulgui conèixer els premis d’aquesta edició al detall (nits d’hotel, cates de vins i olis, visites guiades, dinars, vals de compra...) ho podrà fer durant tot el mes de juny a la façana de l’Ajuntament del Vendrell del carrer de Mar. El sorteig es durà a terme el 6 de juliol, a les 10h, en directe al programa La Calaixera de Ràdio el Vendrell i el 8 de juliol  es farà el lliurament de premis.

Segons ha explicat el regidor de Comerç, Rubén Gràcia, “la campanya té com a objectiu incentivar les compres al comerç local amb el sorteig de premis importants que donen a conèixer el patrimoni i la cultura dels municipis organitzadors.”



©2019 Ajuntament del Vendrell