El Vendrell, 10 de maig de 2022

La Regidoria de Festes i escoles, escoles bressol i entitats del municipi estan treballant ja des de fa alguns mesos en la preparació de la Festa de la Bicicleta 2022, que tindrà lloc el diumenge 29 de maig.
Després de dos anys sense festa per la pandèmia, la Festa de la Bicicleta torna enguany amb molta força i amb moltes ganes d’omplir el Vendrell de bicicletes, patinets i/o monopatins.
Des de la Regidoria de Festes s’ha volgut avançar ja alguns detalls de la festa, entre ells, la seva nova imatge. I és que fins ara, la festa de la bicicleta del Vendrell no tenia una imatge pròpia i enguany s’ha cregut oportú crear-ne una per tal de donar-li personalitat i acompanyar tots els materials de difusió de l’esdeveniment.


PEDALEM JUNTS PER UN MATEIXA CAUSA

Des de fa uns any, la Festa de la bicicleta compta amb una campanya que es diu “Pedalem junts per una mateixa causa”. I és que la festa pretén ser una festa saludable, familiar, inclusiva, entre altres, però també vol ser un esdeveniment solidari. És per això que enguany que torna la festa ho fa apostant fort per la solidaritat, amb la col·laboració d’una entitat amb molta força: la Fundació Josep Carreras. 

Des de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia impulsen tot tipus de projectes per aconseguir que la leucèmia i totes les malalties oncològiques de la sang siguin 100% curables pera tothom i en tots els casos.

Des de fa més de 30 anys, moguts pel desafiament d’aconseguir que la leucèmia sigui, algun dia, una malaltia 100% curable, des de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia impulsen de forma incansable tot tipus de projectes en favor dels pacients i de la ciència.

El 2010 van crear l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), dedicat exclusivament a la leucèmia i la resta de malalties oncològiques de la sang.
Des de 1991 gestionen, en estreta col·laboració amb el sistema de sanitat públic, el registre oficial de donants de medul·la òssia a Espanya (REDMO). Només un de cada quatre pacients disposa d’un familiar compatible.
Disposen de sis pisos d’acollida per a pacients amb escassos recursos econòmics que han de desplaçar-se lluny el seu domicili per rebre tractament. Mitjançant el seu servei web de consultes al doctor responen a totes les preguntes a les quals s’enfronta el pacient i el seu entorn durant el seu tractament i recuperació.

Així que el Vendrell i la Fundació Josep Carreras enguany “Pedalaran junts” per una mateixa causa: la leucèmia.


Per 1 €, es podrà col·laborar amb una iniciativa solidària i entrar en diferents sortejos el dia de la Festa de la Bicicleta.

Punts de venda anticipada de butlletes solidàries (Del 10 al 25 de maig):

- Biblioteca pública Terra Baixa (c/ Major, 18)
- Cal Blau (c/ Roquetes, 1)
- Calçats Tarrés (c/ Montserrat, 12)
- El Vestidor (c/ Quatre Fonts, 31)
- Eurekakids (c/ Alt, 3)
- Farmàcia Mestres (c/ Prat de la Riba, 2)
- Joieria Font Belau (c/ Alt, 4)
- Llibreria Mitjans (ctra. Dr. Robert, 28)
- Món Perruquers (c/ Major, 10)
- Regidoria d’Educació (La Rambla, 24)
- Restaurant El Tast (la Rambla, 17)
- Rosana bellesa (plaça Vella, 9)

 

Punts de venda de butlletes solidàries en els actes següents:
Pedalada nocturna (27 de maig)
Festa de la Bicicleta (29 de maig)

Altres col·laboracions amb la Fundació Josep Carreras:
1 € de cada inscripció a la PEDALADA NOCTURNA POPULAR
1 € de cada inscripció a la V PROVA DE RESISTÈNCIA OPEN EL VENDRELL 3 h

El 29 de maig, pintarem la Festa de la Bicicleta del Vendrell de color taronja per tornar-nos IMPARABLES juntament amb la Fundació Josep Carreras!

 

Per a més informació:
Regidoria de Festes
La Rambla, 24 – El Vendrell
977 66 73 79
elVdefesta@elvendrell.net



©2019 Ajuntament del Vendrell