El Vendrell, 9 de maig de 2022

Aquest dissabte finalitza la programació del Temporada febrer-maig, un total de 13 espectacles amb un èxit important de taquilla, i una excel·lent valoració per part del públic.

Com ja s'ha fet en altres edicions, l'encarregat de posar punt i final és una formació de la comarca, en aquest cas el Cor Joves Veus, del Vendrell. D'aquesta manera, el Temporada vol seguir apostant també per a la cultura de proximitat, posant en valor la important tasca que s'està fent des de moltes entitats i formacions del territori.

El Jazz, un dels estils musicals més rellevants dels segles XX i XXI, té les seves arrels en la música afroamericans on s’hi poden trobar rastres dels seus orígens, d’entre els quals en destaquen la música de l’Àfrica Occidental, la música del Nou món i la música popular i clàssica dels segles XVIII i XIX.

És per aquest motiu que el concert del Cor Joves Veus inclou músiques tradicionals afroamericanes per poder fer un tast que ens condueix a gaudir dels orígens més tribals del jazz i alguns dels seus standarts més coneguts fins a arribar a l’eix principal del concert: 'A little Jazz mass' del compositor britànic Bob Chilcott.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC  (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h)  o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

'EL JAZZ A TRES VEUS IGUALS' – COR JOVES VEUS

Dia: Dissabte 14 de maig

Lloc: Auditori Pau Casals

Hora: 20 h    

Preu: 13 €    

Preu amb descompte: 10 €

Intèrprets:

Cor Joves Veus

Albert Recasens, piano

Joan Anton Romagosa, bateria

Artemi Agràs, contrabaix

Xavier Solé, direcció musical



©2019 Ajuntament del Vendrell