El Vendrell, 28 d'abril de 2022

Sota l’eslògan “Avancem amb tu”, l’Ajuntament del Vendrell posa en marxa el primer pressupost participatiu obert a tot el municipi, per tal que la ciutadania pugui proposar i decidir com destinar fins a 200.000 euros del pressupost municipal d’inversions d’aquest 2022.

En els propers dies s’iniciarà la primera fase del projecte, que consisteix en la presentació de propostes per part dels ciutadans i ciutadanes.

Abans, però, des de l’Ajuntament s’han organitzat dues sessions informatives obertes a tothom per explicar amb detall com s’impulsarà el projecte i les vies que tindrà la ciutadania per participar-hi.

Les xerrades informatives seran el divendres 6 de maig: la primera tindrà lloc a l’Auditori del Tívoli, a les 19 h, i la segona es durà a terme a l’Hotel Balneari Platja de Coma-ruga, a les 20.30h.

El regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano, ha explicat que “la participació ciutadana és un dels principals eixos de l’acció i del projecte de ciutat de l’actual govern”. En aquest sentit, ha destacat el fet que l’eslògan escollit per aquest projecte de participació sigui “Avancem amb tu”, ja que considera que “no hi ha millor manera de seguir avançant en la millora de les condicions de vida dels habitants del Vendrell que siguin ells mateixos els que puguin decidir en què invertir els recursos municipals”.

El procés de recollida de propostes per part de la ciutadania s’iniciarà el 10 de maig i s’allargarà fins al 5 de juny. Com ha avançat el regidor, aquesta es podrà fer on-line mitjançant l’APP e-Agora (https://www.elvendrell.net/informacio/8068-l-ajuntament-del-vendrell-s-integra-a-l-app-eagora), però també de forma presencial en diferents carpes informatives del procés que s’instal·laran en diferents espais del municipi.

La informació de tot el procés de pressupost participatiu es podrà consultar també al web municipal: https://www.elvendrell.net/processos-participatius/pressupostos-participatius



©2019 Ajuntament del Vendrell