El Vendrell, 26 d'abril de 2022

La música torna aquest cap de setmana, a l'Auditori Pau Casals, de la mà d'un prestigiós quartet de saxos, amb seu a Barcelona, i prestigi internacional.

Kebyart Ensemble és una de les agrupacions més prometedores de l’escena musical actual. Aquests quatre músics plens de talent comparteixen una passió infinita per la música de cambra i el desig de fer bufar nous aires en la forma de transmetre la música clàssica. Del seu afany per transformar les seves actuacions en una experiència singular, en resulta en una posada en escena enèrgica i dinàmica, lloada pel públic i per la crítica especialitzada. La signatura inconfusible de Kebyart es reflecteix en una visió creativa del repertori construïda al voltant de tres eixos: la literatura original, el compromís amb la nova creació i els arranjaments propis d’un ampli ventall d’estils.

La seva brillant carrera ha despertat l'interès de les principals sales de concerts europees i, en conseqüència, han estat seleccionats com a ECHO Rising Stars per a la temporada 2021-22. Aquest reconeixement cristal·litzarà en el seu debut en una vintena d’auditoris i festivals com el Concertgebouw d’Amsterdam, l’Elbphilharmonie d’Hamburg, el Musikverein de Viena, la Philharmonie de París, el Festspielhaus Baden-Baden..

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat


KEBYART ENSEMBLE 'Memories'

Intèrprets:
Saxo soprano: Pere Méndez
Saxo alt: Víctor Serra
Saxo tenor: Robert Seara
Saxo baríton: Daniel Miguel

Dia: Dissabte 30 d'abril
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 15 € / 12 € amb descompte



©2019 Ajuntament del Vendrell