El Vendrell, 26 d'abril de 2022

Dins del cicle “Primavera Vendrellenca”, aquest proper dissabte 30 d’abril, la carretera de Sant Vicenç serà l’escenari de diverses actuacions i tallers per festejar el Dia de la Dansa, que aniran a càrrec de quatre escoles de dansa del municipi: l’Aulatres Estudi de dansa i arts escèniques, l’Escola de balls Miriam Buitrago (secció de balls de La Lira Vendrellenca), l’Escola de ball Studio 22 i La Factoria Escola de dansa.

Les actuacions i activitats s’aniran duent a terme durant tot el dia, d’11.30h a 13.30h i de 18.30h a les 23.30h. Per l’escenari aniran passant grups de dansa de diferents edats i especialitats: des de ben petits a gent adulta, amb estils molt diversos que s’imparteixen en aquestes quatre escoles. Així, durant la jornada el públic podrà gaudir de balls de saló, llatins, lineals, funky, hip hop, flamenc, líric, contemporani, top family, etc, i també assistir a diverses master class.

El Dia Internacional de la Dansa (DID) se celebra mundialment cada 29 d'abril. El Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO va proposar aquesta data per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre (29 d'abril de 1727), considerat el pare del ballet modern. Cada any el DID converteix la Dansa en la gran protagonista, reconeixent i recolzant l'esforç constant de totes aquelles persones que es dediquen a la Dansa.

Tant el regidor de Festes, Christian Soriano, com les directores de les escoles de dansa, han posat en valor el fet que aquests quatre centres s’hagin coordinat i sumin esforços per fer un dia de la dansa al Vendrell el més lluït possible.

Aquest 2022, la Primavera Vendrellenca es consolida amb més força, sense restriccions i amb tota la normalitat possible per seguir oferint espais de diversió, música i festa per a tots els públics i dinamitzar alhora l’activitat comercial i de restauració de diferents zones del municipi.



©2019 Ajuntament del Vendrell