El Vendrell, 20 d'abril de 2022

 

Aquest dissabte Catalunya viurà immersa en el Sant Jordi, i des del Temporada apostem per un vespre teatral, al TÀG, amb un dels èxits dels darrers mesos, 'Començar', protagonitzat per dues grans figures del teatre català, David Verdaguer i Mar Ulldemolins.

La festa que la Laura ha fet per estrenar el seu pis s'ha acabat, però queda un últim convidat, el Dani. No es coneixen. Tots dos tenen prop de 40 anys. Ella té una feina d'alta direcció que li agrada i no té família propera. Ell té una feina d'administratiu que detesta i està divorciat. Dues persones intel·ligents i divertides, a punt de decidir, l’una davant de l’altra. Semblen a quilòmetres de distància. Tots dos estan sols. Podrien anar-se'n al llit aquesta nit i no tornar-se a veure. O ni tan sols això. O potser tot està a punt de començar?

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

'COMENÇAR'
Dia: Dissabte 23 d’abril
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu: 23 €
Preu amb descompte: 18 €

 

Autor: David Eldridge
Traducció, adaptació i direcció: Pau Carrió
Intèrprets: Mar Ulldemolins i David Verdaguer
Producció: La Villarroel



©2019 Ajuntament del Vendrell