El Vendrell, 12 d'abril de 2022

PIMEC Baix Penedès, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Vendrell, organitza una sessió informativa sobre el programa d'ajuts a la digitalització: Kit Digital, per als autònoms i empreses de fins a 49 treballadors. L'acte tindrà lloc el dijous 21 d'abril entre les 16 h i les 17.30 h a les instal·lacions de l’EINA Espai Empresarial, al carrer Camí Reial, 13-17, del Vendrell.
Durant la trobada es donaran a conèixer les novetats relatives a la publicació de l'Ordre ETD/1498/2021, de 29 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores de la concessió d'ajudes per a la digitalització de petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació, en el marc de l'Agenda Espanya Digital 2025, el Pla de Digitalització Pimes 2021-2025 i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya –finançat per la Unió Europea– Next Generation EU (Programa Kit Digital).
Donaran la benvinguda Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell, i Joan Carles Guasch, president de PIMEC Baix Penedès.
El contingut de la sessió anirà a càrrec d'Andreu Bru, director del Departament de Tecnologia i Innovació de PIMEC, qui explicarà, entre d’altres:
-En què consisteix el programa Kit Digital.
-Qui en són els beneficiaris finals.
-Quin paper tenen els agents digitalitzadors.
-Quines són les solucions tecnològiques incloses en el programa i les seves quanties.
-Què està fent PIMEC per impulsar aquesta iniciativa entre pimes i autònoms.
Al final de la sessió hi haurà un espai destinat a la resolució de dubtes i un cafè de networking per a totes les persones assistents.
L'accés a la sessió és lliure fins a completar l'aforament. A la capçalera de la web de l'EINA hi ha un enllaç al formulari d'inscripció.

Més informació:
L'EINA AJUNTAMENT DEL VENDREELL
Camí Reial 13 - 17 (El Vendrell)
T. 900 33 88 33
informacio@leina.org



©2019 Ajuntament del Vendrell