La Primavera Vendrellenca naixia el 2021 com un cicle d’actes festius amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat d’oci, turística i comercial del municipi en un moment en el qual la pandèmia afectava cada cop més la cultura. En aquest context, el cicle venia a reivindicar que la cultura havia de seguir sent un bé de primera necessitat i que existia marge per seguir duent a termes actes d'oci per a tots els sectors. Aquest 2022, la Primavera Vendrellenca es consolida amb més força, sense restriccions i amb tota la normalitat possible per seguir oferint espais de diversió, música i festa per a tots els públics.

El programa d’actes s’ha dissenyat per arribar a espais ben diversos del municipi i a públic de totes les edats.

Així, el Cicle arrencarà el dissabte 23 d’abril, a les 22 h, a la Rambla, amb l’ESPECTACLE MUSICAL amb DOS PÁJAROS Y UN TRIO. Un espectacle musical apte per a tots els públics on s’homenatja als grans artistes SABINA & SERRAT amb un amplíssim repertori.

La Primavera Vendrellenca continuarà el dissabte 30 d’abril, de les 11.30 h a les 13.30 h i de les 19 h a 23.30 h, a la ctra. Sant Vicenç, on es commemorarà el DIA DE LA DANSA.

El Dia Mundial de la Dansa es va instaurar per iniciativa del Comitè de Dansa Internacional de l’Institut Internacional del Teatre que pertany a la UNESCO. Enguany, Aulatres Estudi de dansa i arts escèniques, Escola de balls Miriam Buitrago (secció de balls de La Lira Vendrellenca), Escola de ball Studio 22 i La Factoria Escola de dansa s’han coordinat per celebrar enguany el Dia de la Dansa amb diferents actuacions, master class i animacions per a tothom que vulgui fomentar i retre homenatge a aquesta disciplina d’art universal i diversa. Al finalitzar, també es comptarà amb actuació d’un DJ.

El cicle seguirà el dissabte 21 de maig, a les 23.30 h, a la plaça del Tívoli, coincidint amb el DIA DE L’ADMINISTRADOR DE SANTA ANNA, amb el concert de TAPEO SOUND SYSTEM. Els Tapeo s'han posicionat al capdavant dels grups de versions gràcies a la seva naturalitat i capacitat per connectar amb el públic. Al finalitzar, hi haurà sessió de DJ.

El diumenge 5 de juny, a les 12 h, a la plaça Germans Trillas de Coma-ruga, es durà a terme el CONCERT KIDS amb GISELA. Concert Kids és un show - concert pensat per als més petits, en el qual Gisela com a fada màgica ens farà un viatge repassant els temes infantils més populars de tots els temps. Acompanyant Gisela ens trobem a cinc ballarins / cantants que ens ambientaran cada tema musical per fer-ho encara més màgic.

El Cicle acabarà el dissabte 18 de juny, a les 23.30 h, a l’aparcament del Pèlag amb el concert de ZZOILO.

Autor del hit global Mon Amour, Zzoilo és l'artista més meteòric del 2021 de parla hispana. El seu estil, canalla i desenfadat, destaca davant d'una indústria que es fixa més en el detall que en la fi veritable de la música: fer que la gent gaudeixi amb ella. És també autor d'èxits com Superman, Menta o el seu recent Al Punto de Sal, temes que triguen molt poc a sobrepassar la barrera del milió d'escoltes en plataformes, i que gaudeixen d'un segell d'identitat únic i fàcilment distingible. Després del concert hi haurà actuació d’un DJ.



©2019 Ajuntament del Vendrell