Els equipaments museístics del Vendrell han programat un nodrit programa d’activitats familiars, totalment gratuïtes, pensades com propostes atractives vinculades a la cultura i al patrimoni i adreçades tant a les persones del Vendrell com aquelles que ens visitin durant aquesta propera Setmana Santa.

Les activitats començaran el dia 12 d’abril i s’allargaran fins al dia 17 i ocuparan equipaments com la Sala Portal del Pardo, el Museu Deu, el Museu Àngel Guimerà , però també inclouran propostes a realitzar en espais exteriors.

Activitats:

-Taller de xapes, amb motiu de l’exposició "PAPELES PINTADOS", d’Albert Ràfols Casamada “Creem una xapa per lluir l’art per primavera”.
Reserves: museusdelvendrell.koobin.com (places limitades)
Dimarts 12 d’abril, d’11h a 13h, a la Sala Portal del Pardo

 

-“En Saïd busca tripulants"
En aquest taller ens tornarem uns figurinistes, uns experts dissenyadors de vestuari per fabricar tot el que necessitarem per pujar al vaixell i navegar pel mar.

Reserves: museusdelvendrell.koobin.com (places limitades)
Dimarts 12 d’abril De 17 a 18.30h,
Dimecres 13 d’abril, de 12h a 13.30h.

 

-“La peça misteriosa”: visita familiar plena d’enigmes. Vine al Museu Deu amb el mòbil i us donarem el codi QR per jugar-hi.
Del 12 al 17 d’abril (Horari del Museu)

 

-“Taller de paper artesà”, a càrrec de Cuca Balaguer. Amb motiu de l’exposició "PAPELES PINTADOS", d’Albert Ràfols Casamada. Donem valor al paper com a suport artístic.

Reserves: museusdelvendrell.koobin.com (places limitades)
Dimecres 13 d'abril, de 17 h a 20 h, a la Sala Portal del Pardo

 

-“Ruta cultural “Descobreix l’art del mosaic a Coma-ruga”
Nova ruta cultural centrada en l’art del mosaic i l’obra de l’artista Santiago Padrós a Coma-ruga, tot seguint els tòtems de la “Ruta del mosaic”.

Reserves: museusdelvendrell.koobin.com (places limitades)

Dissabte 16 d'abril, a les 18 h, punt d’inici: Oficina de turisme de Coma-ruga (av. Brisamar,1)

 

-"Guimeravi". Vermut literari
L'actor i rapsoda Jordi Francesch ens oferirà una sessió literariomusical fent un recorregut vitivínicola vendrellenc amb textos d'Àngel Guimerà acompanyat de la pianista Lídia Papió. La vetllada anirà acompanyada d'una copa de vi.

Reserves: museusdelvendrell.koobin.com (places limitades)

Diumenge 17 d'abril. De 12 a 13h, al Museu Àngel Guimerà.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell