El Vendrell, 5 d'abril de 2022

El jazz torna aquest cap de setmana a l'Auditori Pau Casals, amb una de les grans formacions del país, la reconeguda Mambo Jambo Arkestra.

A la primavera del 2009, els membres dels Mambo Jambo van iniciar els primers contactes per tocar junts. Aquests quatre músics amb diferents bagatges es van internar de ple en el terreny del rock & roll instrumental fins a crear el que ells mateixos van batejar com a so jambofònic, una mena de recepta musical on es combinaven el rhythm & blues, el surf i el swing.

Per celebrar el desè aniversari, el 2019 Els Mambo Jambo van decidir explorar el seu propi material i, sota aquesta nova mirada, van escollir un repertori ideal entre les seves composicions, un repertori amb què la banda se sentia plenament identificada per reinterpretar-lo, de forma inaudita, amb el reforç de dotze músics. Així, al quartet habitual se li van sumar cinc saxos, una secció de sis metalls i una guitarra addicional. Aquest arsenal sònic només pot desencadenar una hecatombe: Jambofònica!

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

MAMBO JAMBO ARKESTRA
Intèrprets:
La Mambo Jambo Arkestra +
Dani Nel·lo, saxo
Ivan Kovacevic, contrabaix
Dani Baraldés, guitarra
Anton Jarl, bateria

Dia: Dissabte 9 d'abril
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 20 € / 15 € amb descompte



©2019 Ajuntament del Vendrell