El Vendrell, 4 d’abril de 2022

La Regidoria de Turisme fa una aposta per la desestacionalització amb la cohesió territorial turística integral potenciant el turisme de salut i de natura amb la creació de sinergies amb altres recursos del territori: cultura i tradició, patrimoni i arquitectura, entorn rural i camins, entre d’altres de caràcter social. Amb l’objectiu “360º : 7/52” es volen integrar tots els atractius del municipi amb activitats, productes i serveis tot l’any i per a tothom.

Algunes de les accions que ja s’han fet en aquest sentit són renovar la imatge i la comunicació de Turisme del Vendrell amb un nou portal web, un nou logotip i noves formes de difusió de les activitats.

I amb l’objectiu d’atendre les demandes dels veïns de les platges i per complementar l’oci durant l’estada de visitants i estiuejants, s’està treballant en un projecte per convertir l’antic Cinema Brisamar en un espai de salut i esport anomenat “Brisamar cos i ànima”. Per una banda, es pretén recuperar un espai emblemàtic que actualment està en desús i, per una altra banda, poder disposar d’un equipament obert tot l’any que respongui a la necessitat de benestar de les persones.



©2019 Ajuntament del Vendrell