El Vendrell, 4 d’abril de 2022

El diumenge 24 d’abril els nuclis marítims tornaran a acollir la Cursa mixta del Vendrell, després d’uns anys durant els quals la prova, coneguda abans com a “cursa de parelles”, no s’havia dut a terme. La característica d’aquest esdeveniment és que s’hi ha de prendre part amb una parella esportiva formada per un home i una dona, que segons el reglament, ha d’entrar junta a la meta.

La cursa està organitzada pel Club esportiu Penedès Costa Daurada amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell.

La cursa ofereix dues distàncies, en un recorregut totalment pla, molt atractiu, davant del frontal marítim del municipi. La primera és de 5 quilòmetres, fent una volta al circuit amb sortida i arribada des de Plaça Germans Trillas de Coma-ruga. L’altra categoria és de 10 quilòmetres, amb un circuit de dues voltes al recorregut, també amb sortida i arribada des de Plaça Germans Trillas

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer al web https://triatloelvendrell.com/, on es trobarà tota la informació de l'esdeveniment. El preu de la inscripció és de 24 euros per parella. L’hora de sortida serà a les 9 h. En cas que una persona hi vulgui partcipar però no tingui parella esportiva, l'entitat s'ofereix a ajudar-la a trobar-ne una perquè pugui competir.

El punt de recollida de dorsals serà al Pavelló Municipal d’Esports Santa Maria del Mar (Carrer Arenal, 3 Coma-ruga).



©2019 Ajuntament del Vendrell