El Vendrell, 31 de març de 2022

La regidora de Turisme i Platges, Bàrbara Peris ha presentat les activitats promocionades per Turisme del Vendrell per a la Setmana Santa.

El 15 d’abril es farà una ruta saludable per l’entorn rural del Vendrell amb sortida des de l’Oficina de Turisme a les 9 h. Cal inscripció prèvia i té un cost d’un euro.  

Per al 16 d’abril s’ha programat l’activitat familiar “La recerca de l’ou de Pasqua”, que es desenvoluparà entre les 10 h i les 13:30 h a la zona infantil del Diver Parc Lúdic de Coma-ruga. En aquest cas no cal inscripció prèvia i és una activitat gratuïta.

Aquest mateix dia 16 d’abril, la zona del Riuet de Coma-ruga serà l’espai d’”Esport i salut a la platja” amb Zumba a les 9:30 h i Pilates a les 10:30 h. Aquestes activitats tenen un cost d’un euro.

I per al 17 d’abril, de 19 a 22 h, s’ha organitzat una “Nit de ratpenats” al búnquer de les Madrigueres de Sant Salvador. Es tracta d’una activitat familiar gratuïta i cal fer inscripció prèvia.     

Bona previsió d’ocupació turística per a la Setmana Santa  

Per a la propera Setmana Santa la previsió d’ocupació dels allotjaments turístics del Vendrell és molt bona. Pràcticament estaran tots els establiments oberts i l’ocupació prevista està entre el 70% i el 80% i es preveu que augmenti amb les reserves d’última hora.



©2019 Ajuntament del Vendrell