El Vendrell, 30 de març de 2022 

Al ple ordinari celebrat ahir, 29 de març, es va aprovar de forma provisional la reducció de les tarifes de l'aparcament subterrani de la Plaça Pep Jai a 2 euros per hora i a partir de la tercera hora s’aplicarà una tarifa plana de 6 euros per a la resta del dia.

La motivació d’aquesta modificació és facilitar el fet de poder ampliar l’estada al Vendrell amb el cotxe aparcat en un aparcament del centre a un cost reduït, amb els objectius de promoure les visites al municipi, afavorint el comerç local, i de facilitar l’aparcament als veïns i veïnes del municipi.

En aquest sentit, des de fa mesos, s’ha estat treballant juntament amb PARVEN, l’empresa concessionària de l’aparcament, per abaratir la tarifa establerta que arribava als 15 euros tot el dia.

La regidora Núria Rovira ha destacat que “amb aquesta modificació es tindrà un aparcament molt econòmic al centre del Vendrell que afavorirà els sectors del comerç i de la restauració, alhora que també facilitarà la realització de gestions de serveis i professionals, cosa que reforçarà la capitalitat comarcal”.  

L’aprovació definitiva d’aquesta reducció de tarifa de l’aparcament de la Plaça Pep Jai està pendent del període d’exposició pública.



©2019 Ajuntament del Vendrell