Dimarts 29 de març de 2022


Les famílies sempre tenen el seu espai a l
a programació del Temporada, i aquest diumenge els arriba el seu torn, amb els reconeguts 'Xiula'.

Aquest és un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Ha arribat l'hora de fixar-nos en el que ens passa a tots des del moment en què criem i l'univers ens canvia.
Aquest cop, doncs, el viatge serà a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles, amb la intenció que tothom s'hi pugui sentir reflectit. Com sempre, a través de la música, l'humor i la interacció amb el públic, els Xiula miraran de remoure les emocions del públic i de generar un espai de reflexió per a pares i mares. Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar, però també per plorar ben agafats i per deixar que la tristesa ens visiti.
Des d'abans de l'inici de l'espectacle, el clima creat serà el d'una sessió de teràpia amb tocs sorprenents. El públic haurà de respondre unes enquestes virtuals i entrarà en una sala on els rebrà un terapeuta que anirà situant-los en l’aquí i ara.

A partir d'aquí començarà el recorregut musical pel cinquè disc de XIULA, amb tots els seus alts i baixos i les visites sorpresa d'alguns clàssics del grup, i acabarà amb un final de celebració conjunta.


Creació i direcció:
Xiula

Lletra i música: Xiula

Músics i educadors:

Rikki Arjuna, veu i guitarres

Jan Garrido, veu i guitarres

Adrià Heredia, baix, guitarra i veus

Marc Soto, percussió, bateria i veus

David Bernal, trombó i fiscorn

Kai Stroink, trompeta


Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

'XIULA, Descontrol MParental'
Dia: Diumenge 3 d'abril
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 12 h
Preu: 8 € / 6 € amb descompte

 



©2019 Ajuntament del Vendrell