El Vendrell, 14 de març de 2022

La programació del Temporada segueix aquest proper dissabte amb un espectacle d'alt nivell, de gran prestigi internacional, i que captiva l'espectador des del primer minut.

La companyia Brodas Bros és un referent de la dansa urbana i el hip hop, i arriba aquest dissabte al Teatre Àngel Guimerà amb el seu nou espectacle 'Around the world'.

Un gran quadern de viatges inunda l'escenari, amb un recull de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires internacionals que han fet arreu del món: Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i una gran influència de la Xina, on aquest últim any han estat tres mesos de gira.
Uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics, però també molt humans i sensibles. Mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria, vestuari de leds..., una combinació de dansa, llum, tecnologia i música sorprenent, el xou més tecnològic dels Brodas Bros fins ara mai vist.
Aquests records que es queden a la memòria ens fan adonar que gràcies a aquestes experiències som el que som ara mateix, en el present. Un present que cal viure, un present que els Brodas volen compartir amb el públic del Teatre Àngel Guimerà.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

'BRODAS BROS, Around the world'
Dia: Dissabte 19 de març
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu: 17 € / 13 € amb descompte

 Idea original i coreografia: Brodas Bros
Direcció artística: Lluc Fruitós
Ballarins: Pol Fruitós, Lluc Fruitós, Berta Pons, Clara Pons, Marc Carrizo



©2019 Ajuntament del Vendrell