El Vendrell, 10 de març de 2022

Després de diverses setmanes d'èxit televisiu del programa 'El Llop', a TV3, és el moment d'iniciar gira de l'obra teatral 'Terra Baixa', basada en el clàssic d'Àngel Guimerà.

El Vendrell serà un dels punts on farà aturada aquesta gira, el proper 21 de maig, a les 20 h, al Teatre Àngel Guimerà.

Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, 'El Llop' ha volgut posar de relleu el teatre amateur arreu del país, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural.
Després de rebre més de 1500 candidatures, fer 250 càstings a Cervera, Valls, Manresa i Olot i una gran final amb 33 candidats al laboratori del Món Sant Benet, es va crear la companyia de Terra Baixa.
L’espectador ha pogut descobrir com es crea una obra teatral des de zero, sent testimoni de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a l'estrena de l’espectacle. Des dels càstings, les proves finals per seleccionar els actors que formaran el repartiment fins als assajos i l’estrena.
Un cop emesos els vuit capítols i havent transformat la companyia d'amateur a professional, 'Terra Baixa' sortirà de gira per recórrer el territori amb la complicitat de La Perla 29.

Les entrades tindran un preu únic de 10 €, i es podran adquirir a www.temporada.cat a partir d'aquest divendres 11 de març, i de forma presencial el mateix divendres a la recepció de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) .
Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

'TERRA BAIXA', d'Àngel Guimerà
Dia: Dissabte 21 de maig
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu únic: 10 €

Direcció: Àngel Llàcer


Amb:
Alexandra Olmo, Marta
Àlecs Guixà, Manelic
Pep Carpena, Sebastià
Blanca Lasobras, Nuri
Jordi Ferragut, Tomàs
Toni Aguilar, Xeixa
Tuni Salvadó, Pepa Perdigona
Roser Martínez, Antònia Perdigona
Alba Segarra, Nanda Perdigona
Marc Andreu, Josep Perdigó
Daniel Masalles. Mossèn

 



©2019 Ajuntament del Vendrell