El Vendrell, 8 de març de 2022 

La programació musical del Temporada segueix aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals, amb 'ElectroBacasis', tot un espectacle que convertirà l'Auditori en una 'discoteca' a ritme d'orquestra.
Trencant els tòpics d’una “típica” orquestra de música clàssica, la Camerata Bacasis aposta per trencar totes les barreres en un gran espectacle, ElectroBacasis, amb els temes de més èxit, els grans hits dels últims 50 anys: Abba, rock català, un YMCA o músiques dels Dj més actuals, com ara Avicii o David Guetta, entre molts altres. 

Una trentena de músics i el Dj Arzzett faran gaudir al públic i el faran aixecar de la butaca per ballar i cantar. El concert també comptarà en alguns moments puntuals amb la cantant Marta Trujillo, que amb la seva veu dolça, potent i plena d’emotivitat farà vibrar l’auditori.  

Música moderna, amb músics joves, interpretada per una orquestra de corda juntament amb un Dj a l’escenari.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

'ELECTROBACASIS'
Dia: Dissabte 12 de març
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 17 €
Preu amb descompte: 13 €

Intèrprets:
Camerata Bacasis, orquestra
Dj Arzzett (Aleix Rodríguez)
Marta Trujillo, cantant
Guillem Vilar, arranjaments i direcció musical



©2019 Ajuntament del Vendrell