El Vendrell, 3 de març de 2022

L’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa ha programat quatre monogràfics els mesos de març i abril, que seran impartits pel professorat dels diferents tallers que es desenvolupen aquest curs 2021-2022.

El dissabte 12 de març, de 10 h a 12 h, es realitzarà el monogràfic familiar de ceràmica “Posem colors a la vida”, a càrrec de Carolina Palau. Es farà un recipient utilitari fent servir la tècnica del xurro i engalbant amb molts colors.

El dissabte 26 de març, de 10 h a 12 h, serà el torn del monogràfic familiar de dibuix “Un dia de botànica”, a càrrec de Dolors Escoté i Joaquim Milà. A partir d’una planta es desenvoluparà un estudi artístic amb llapis de grafit o de colors.

El cap de setmana del 2 i el 3 d’abril, de 9 h a 14 h, tindrà lloc el monogràfic “Bol al torn”, a càrrec de Joan Nin. Es tracta d’una iniciació al torn per aprendre les posicions de les mans, a dominar el fang i a decorar amb engalbes.

I el dissabte 30 d’abril, de 10 a 12 h, Carolina Palau dirigirà un monogràfic familiar d’escultura per a la realització d’una màscara d’estil africà.

Els monogràfics de ceràmica, torn i escultura es realitzaran a l’edifici de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa ubicat a l’avinguda de les Escoles, 19 B, i el de dibuix es farà a la sala que hi ha a l’Antic Hospital (carretera de Santa Oliva, 27-35). 

Les inscripcions són limitades i cal fer-les a elvendrell.koobin.cat

Als monogràfics familiars s’hi poden apuntar infants a partir de 4 anys i un membre de la família ha de ser major de 18 anys. I al monogràfic de torn es poden inscriure nois i noies a partir de 12 anys.

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha destacat que “l’objectiu d’aquests monogràfics, que es realitzaran en cap de setmana, és poder arribar a més persones perquè coneguin l’Escola d’Art i la seva activitat”.

Cartell



©2019 Ajuntament del Vendrell