El proper diumenge 13 de març, a partir de les 10 del matí, el Vendrell viurà un esdeveniment solidari obert a la participació de tothom en el marc de les activitats emmarcades en el Dia de la Dona. Es tracta d’una caminada de 3 quilòmetres que recorrerà els carrers de la nostra població per donar a conèixer i sensibilitzar sobre la importància de seguir treballant per donar veu, atenció i suport a les dones que ho necessiten.

La iniciativa es promou des del Grup de Dones Al-Manar amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de la Taula Comunitària, plataforma d’entitats que treballa per a la cohesió social i on hi participen les següents entitats que també col·laboraran en aquest esdeveniment: Grup de Dones del Vendrell, As. Joves de Catalunya i Esports, La Ballaruga, el PEE, passaport Edunauta i la Xarxa Santa Tecla.

La caminada tindrà com a punt de partida i d’arribada la Rambla del Vendrell, on a partir de les 9h es faran les inscripcions. La contribució per participar a la cursa serà de 3 euros que aniran destinats al Grup de Dones Al-Manar, perquè pugui seguir realitzant tasques de mediació intercultural i de suport i atenció a les dones a través de xerrades informatives, tallers de llengua o atenció a les dones maltractades, entre altres.

Les primeres persones que s’inscriguin a la caminada rebran com a obsequi una samarreta com a record de la seva participació.

DATA: diumenge, 13 de març a les 10h. Inscripcions a partir de les 9h.
LLOC: Sortida i arribada a la Rambla del Vendrell.


ORGANITZA: Grup de Dones Al-Manar, Taula Comunitària del Vendrell i Regidoria de Serveis Socials amb el suport de la Regidoria de Polítiques de Gènere, Igualtat i Drets LGTBIQ.

Per més informació us podeu adreçar a:

almanar-elvendrell@hotmail.com  o bé a elvendrellcomunitari@gmail.com i al 632 67 06 82 i 622 19 96 95



©2019 Ajuntament del Vendrell