El Vendrell, 2 de març de 2022

El divendres 11 de març, a les 20 h, la Capella de Fàtima, ubicada al carrer de la Pau, 12-14, acollirà una actuació del grup Jazzul Power Trio, emmarcada en el projecte d’El Vendrell, Sent la Música.

La formació oferirà un concert dedicat a les veus femenines del jazz-pop, amb la participació de David Chueca Folch a la guitarra, Sonia Linares Berroy a la veu i Luís Sieiro a la bateria.

Una vegada més, el projecte “El Vendrell Sent la Música” permetrà reivindicar aquest espai del Vendrell, la Capella de Fàtima, poc conegut per bona part de la ciutadania. La Capella es va inaugurar el 9 de març de 1878 i formava part de l’escola de les mares escolàpies. Ara és propietat municipal.

Segons ha explicat la regidora de Cultura, Silvia Vaquero, la Capella de Fàtima també serà l’escenari, properament, d’una Taula rodona inclosa en el programa d’actes del Dia Internacional de la Dona. En concret, aquesta tindrà lloc el dijous 10 de març, a les 19.30h. Portarà per títol “Silenci. Nota que no s’executa, absència de so). Les dones són(en). Malgrat tot”, i hi participaran Nerea Bassart, Griselda Ramon, Marc Guitart i Carlota Baldrís, i estarà moderada per Ariadna Caballero.



©2019 Ajuntament del Vendrell