El Vendrell, 28 de febrer de 2022

La programació del Temporada ha arrencat el passat dissabte 19, a l'Auditori Pau Casals, amb el flamenc jazz com a protagonista, i amb gran èxit de públic.
El Teatre Àngel Guimerà acollirà la seva primera cita d'aquest 2022 el proper dissabte 5 de març, amb una de les obres més aplaudides de la taquilla barcelonina: '53 diumenges'.

Tres germans han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Sovint es perd, s’oblida de les coses i darrerament ha agafat el mal costum d’ensenyar el penis a la veïna. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes, fins que...

Des de l'inici de la venda d'entrades, '53 diumenges' ha despertat molt d'interès i l'aforament està pràcticament ple. Les últimes entrades disponibles es poden adquirir a www.temporada.cat i també de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) .
Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

'53 DIUMENGES'
Dia: Dissabte 5 de març
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 23 h
Preu: 18 €

 

Autor i director: Cesc Gay
Intèrprets: Pere Arquillué, Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva
Producció: Misògines, Elefant, Mola i Teatre Romea



©2019 Ajuntament del Vendrell